Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheidsdiploma’s

Kinderen die het leuk vinden om na het behalen van het Zwem-ABC nog meer te leren, kunnen hun zwemvaardigheid verder vergroten met de algemene en specifieke Zwemvaardigheidsdiploma’s.

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3: na het Zwem-ABC kun je de zwemvaardigheid en zwemveiligheid verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s.

Zwemvaardigheid wordt gegeven op maandag

Snorkelen 1, 2 en 3: voor wie geïnteresseerd is in de wereld onder water.

Snorkelen wordt gegeven op dinsdag

Survival 1, 2 en 3: kinderen leren extra vaardigheden hoe zichzelf te redden als je onverwacht in het water terechtkomt en wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is.

Survival wordt gegeven op maandag

Wereldzwemslagen 1, 2 en 3: kinderen maken een reis over de wereld en door de geschiedenis en leren huidige en historische zwemslagen die over de hele wereld worden en werden gezwommen.

Wereldzwemslagen wordt gegeven op donderdag

Nieuw in 2019!

Junior team Electra Groningenswimchallenge "Trimgroep"

Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar organiseren we dit seizoen een trimgroep. Tijdens de lessen verbeter je je borstcrawl, conditie en leer je zwemmen in open water. Ga jij de uitdaging aan?

Als kers op de taart kun je aan het eind van het seizoen meedoen met de KIDS challenge van de Groninenswimchallenge. Je zwemt dan een afstand tot 750 meter met ons door de Groningse grachten en haal je zoveel mogelijk geld op voor het goede doel: het UMCG Kanker Researchfonds.

De "trimgroep" traint op maandag van 18:00 - 18:30 uur


In de zomervakantie wordt tweemaal per week lesgegeven op een nader te bepalen tijdstip (’s ochtends).

Wil je je opgeven voor een van de zwemvaardigheidsdiploma’s? Download het aanmeldingsformulier en lever het ingevulde formulier in bij de kassa.