Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheidsdiploma’s

Kinderen die het leuk vinden om na het behalen van het Zwem-ABC nog meer te leren, kunnen hun zwemvaardigheid verder vergroten met de algemene en specifieke Zwemvaardigheidsdiploma’s.

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3: na het Zwem-ABC kun je de zwemvaardigheid en zwemveiligheid verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s.

Zwemvaardigheid wordt gegeven op vrijdag

Snorkelen 1, 2 en 3: voor wie geïnteresseerd is in de wereld onder water.

Snorkelen wordt gegeven op vrijdag

Survival 1, 2 en 3: kinderen leren extra vaardigheden hoe zichzelf te redden als je onverwacht in het water terechtkomt en wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is.

Survival wordt gegeven op maandag

Wereldzwemslagen 1, 2 en 3: kinderen maken een reis over de wereld en door de geschiedenis en leren huidige en historische zwemslagen die over de hele wereld worden en werden gezwommen.

Wereldzwemslagen wordt gegeven bij voldoende belangstelling op vrijdag.

Junior team Electra Groningenswimchallenge "Trimgroep"

Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar organiseren we dit seizoen een trimgroep. Tijdens de lessen verbeter je je borstcrawl, conditie en leer je zwemmen in open water. Ga jij de uitdaging aan?

In 2020 is er ook trimzwemmen. De Swimchallenge gaat niet door maar we proberen wel een paar keer in het open water te trainen.

De "trimgroep" traint op maandag en donderdag in twee groepen

-> t/m 12 jaar (betalen leskaart 40 euro)

-> 12 + (betalen los kaartje of abonnement)

In de zomervakantie wordt tweemaal per week lesgegeven op een nader te bepalen tijdstip (’s ochtends).

Wil je je opgeven voor een van de zwemvaardigheidsdiploma’s? Stuur voor 22 mei 2020 een mail naar zwembadelectra@gmail.com met daarin naam, geboortedatum, telefoonnummer en welk diploma je wilt halen.

Meldpunt voor klachten of vertrouwenskwesties

Neem contact op met het Centrum Veilige Sport via ons gratis telefoonnummer 0900-2025590 (werkdagen 08.30-17.30 uur).